Comandă și livrare

Comandă

Pentru a comanda Bestoffers-ro.com, mai întâi trebuie să selectați articolul dorit, după care apăsați butonul "Adaugă  în coș".  Vizualizați conținutul coșului din partea dreaptă de sus a site-ului și apăsați butonul  "Comandă". Apoi trebuie apăsate cele două butoane succesive "Următorul", pentru a selecta modalitatea de plată, care este "Plata prin ramburs – plata la livrare" și în sfârșit trebuie apăsat butonul "Confirm comanda".

Comenzile sunt livrate în termen de până în 5-7 zile lucrătoare de la data achiziționării mărfurilor. După ce ați făcut comanda, veți primi un email cu confirmarea comenzii efectuate.  Comenzile făcute în zilele de sâmbătă, duminică și zilele de sărbători oficiale, se livrează cu întârziere de până în 3 zile lucrătoare.

Livrare

Livrarea la comenzi de Bestoffers-ro.com este 11 lei. la adresa menționată de dumneavoastră, indiferent de localitatea.  

Noi de la Bestoffers-ro.com pentru efectuarea livrărilor folosim serviciile firmei de curierat “ Balcan Express Curier“, iar orele uzuale de livrare sunt în intervalul de la 9.00 h la 17.30 h.

Livrarea se efectuează la adresa exactă indicată de către Utilizatorul (indiferent dacă este adresa locuinței sau de serviciu).

Plată

Plata este prin ramburs, adică veți plăti abia după ce primiți coletul la adresa indicată de dumneavoastră,  și nu veți completa niciunde datele din cardurilor voastre de credit sau de debit!