• Schticky

Schticky este un roller din silicon reutilizabil, de calitate superioară. Este fabricat de silicon special, extrem de lipicios, când este uscat … și extrem de alunecător, când este umed. Aspectul cel mai bun este că odată ce siliconul se usucă, acesta din nou este gată a fi folosit, ca la început.

Această înseamnă două lucruri pentru dumneavoastră:

  1. În primul locse curăța foarte ușor – adică după umplerea sa cu murdării, pur și simplu trebuie spălat cu apă caldă și săpun (preparat de spălat vase) și acesta se curăță singur. Devine atât de alunecos, încât este aproape imposibil a rămâne murdării pe acesta. Este important a preciza faptul că trebuie curățat cu apă caldă și o formă de săpun (se poate și cu preparat de spălat vase). Dacă folosiți numai apă rece, vă veți complica inutil viața.
  2. Doieste perfect pentru reutilizare, pentru că în momentul în care se usucă sau este uscat, din nou devine lipicios și gată de folosire –  De fapt testele demonstrează că ați putea folosi Schticky până în 30,000 de ori înainte de a-și pierde însușirea de a fi lipicios. Cea ce înseamnă că chiar dacă este folosit de câteva ori în fiecare zi, vor trece minim 10 ani înainte de a se uza.

Dar asta e doar cireașa de pe tort. Schticky este extrem de ușor de utilizat.  Doar trebuie alunecat pe suprafața dorită și alunecându-se va strânge totul de pe traseul său – fără a lăsa urme lipicioase după sine.

Știm, știm, știm, sună incredibil, dar este fapt. Nu lasă urme lipicioase pentru că nu conține adeziv nici materiale toxice. Este un silicon special, de calitate superioară, natural lipicios – complet inofensibil copiilor și animalelor.                  .

Adevărul este că și copii pot curăța cu Schticky, pentru că folosirea sa este elementar de ușoară. Multor copii chiar le place a se juca cu acesta.

Schticky poate fi folosit pentru orice suprafețe și  materiale, inclusiv mătase și  piele întoarsă. Reține murdăria până când este udat, astfel nu răspândește murdăriile peste tot. Este potrivit pentru curățirea covoarelor, perdelelor, scaunelor din automobile, scaune pentru copii, canapele, perne, acoperiri, faianța din baie, și pentru împrospătarea rochiilor și costumelor.

Ce înseamnă asta pentru dumneavoastră?

Această înseamnă că pentru 67.95  de lei primiți setul complet de Schticky, care include:

  • Schticky Standard, pentru a strânge cu ușurință toate firele, praful și murdăria de pe haine și mobila din casa.
  • Schticky Mic, care poate fi pus în geantă, în buzunar, în torpedoul mașinii, în kit pentru deplasare sau geanta pentru laptop … și vă permite a rămâne liniștiți despre aspectul vostru oriunde și oricând.
  • Și marele Schticky, cu ajutorul căruia veți putea curăța locuri greu accesibile, de înălțime din casa voastră, veți putea strânge cu ușurință murdăriile de pe pardosea fără a vă apleca.

Schticky

  • Cod produs: Schticky
  • Disponibilitate: 830
  • 67,95Lei


Etichete: Schticky