• Wonder Broom
Vă prezentăm Wonder Broom!

Wonder Broom este o mătură inovativă din cauciuc, care adună cu ușurință orice fel de murdărie – praf, nisip, sticlă, cafea, lichide, chiar și fire mici –  în mod probabil nevăzut de dumneavoastră până acum.

Cea ce deosebește Wonder Broom de restul măturilor este că la folosirea sa, toate periile din cauciuc se adună  împreuna (cu plăcile din cauciuc), formând o barieră, prin care practic nu poate trece nimic.

Întrucât cauciucul prezintă proprietatea a împiedica electricitatea statică,  Wonder Broom poate îndepărta chiar și firele și fibrele încorporate în adâncime în covor.

Iată doar câteva aspecte, prin care Wonder Broom vă va fermeca:
  • Pentru cea mai  ușoară măturarea și ștergere: Cu Wonder Broom veți șterge cu ușurință orice murdărie de pe suprafețele de lemn, faianță, linoleum, parchet, parchet laminat și orice alte suprafețe la care v-ați putea gândi.  În plus, sutele periuțe din cauciuc formează o barieră solidă, prin care nu pot trece nici piese de sticlă spartă.
  • Pentru ștergerea și îndepărtarea petelor și grăsimilor uscate: Întrucât cauciucul nu se deteriorează de preparatele de curățat, cu  Wonder Broom puteți șterge pete de grăsime și de murdărie uscată chiar și de pe suprafețe delicate, precum faianță, mașina și geamuri … fără a le deteriora.
  • Pentru curățarea în adâncime a covoarelor: Aici Wonder Broom se deosebește de toate produsele cunoscute până acum. Particulele din cauciuc își păstrează forma la ștergere, penetrează în adâncime și încetează electricitatea statică a firelor cu covor, îndepărtând astfel tot  de pe calea acestora.
  • Pentru plăci și geamuri: udați Wonder Broom sau aplicați apă sau preparat pe suprafața respectivă, ștergeți cu mișcări circulare, apoi întoarceți Wonder Broom pe partea cealaltă și cu ajutorul dispozitivului de curățarea încorporat, adunați lichidul în exces de pe pardosea, pereți sau geamuri.
  • Pentru întreținere ușoară: ironic, măturile obișnuite se umple cu murdărie și bacterii și folosindu-le este aproape imposibil a face curățenie. Wonder Broom este extraordinar de ușor de folosit, întrucât murdăriile nu se înfășoară în cauciuc, fiind suficient a o spăla cu apă și din nou este în bună stare de folosire.

Wonder Broom

  • Cod produs: Wonder Broom
  • Disponibilitate: 373
  • 79,95Lei


Produse asemănătoare

Pet Brush

Pet Brush

Stimați părinți și proprietari de animale de companie,Vă prezentăm Pet Brush – perie d..

34,95Lei

Etichete: Wonder Hum, Wonder Mătură, mătură, mătură, curat, curat