• Pet Brush
Stimați părinți și proprietari de animale de companie,

Vă prezentăm Pet Brush – perie din cauciuc pentru curățarea pâruluifirelor și alte murdării încorporate în adâncime în canapeaua, hainele și mobila.

Eficacitatea acestei perii mici este impresionantă (după cum v-ați putea convinge de la vizualizarea video-ului de mai sus) , datorată faptului că este fabricată din cauciuc natural rezistent.

Cauciucul este un material care întrerupe electricitatea statică a firelor cu majoritatea suprafețelor.  Simultan, cauciucul formează o încărcătură între aceasta și firele de păr, cea ce permite Pet Brush a colecta firele de păr ca un magnet.

Dacă v-ți jucat cu balon din cauciuc când ați fost copii, ați fost martori modului în care funcționează electricitatea statică.

Este de ajuns a freca balonul din cauciuc în pâr, după care  pârul se electrizează și se lipește pe balon ca pe un magnet.

Aici este vorbă de același principiu, care ne acordă un mare avantaj în comparație cu periile obișnuite pentru colectarea firelor și pârului.

Aspectul cel mai bun este că peria din cauciuc se curăță extraordinar de ușor. O puteți spăla direct cu apă în chiuveta, a o acoperi cu spumă de săpun și a o folosi din nou ca și nouă după ce se usucă.

În plus, Pet Brush este potrivită și pentru curățare umedă, întrucât cauciucul este un material  foarte rezistent care nu este afectat de coroziunea provocată de substanțele chimice.

Această înseamnă că liniștit ați putea peria și curăța pete uscate sau de grăsime de pe gresie, parchet sau blat… fără a vă îngrijora că veți zgâria suprafața respectivă.

Toate aceste motive transformă Pet Brush într-un asistent de neînlocuit pentru fiecare care are animale de companie…  care ar vrea să aibă aspectul perfect dorit, chiar și afară  …  care are o mașină și vrea să fie bine curățată .. practic, pentru fiecare, care pur și simplu „bate“ murdăriile, care îl inervează – foarte liniștit.

Iată care sunt cele 5 aspecte principale, din cauza cărora peria din cauciuc Pet Brush va fi asistentul vostru de neînlocuit:
  • Întreținerea și curățarea canapelelor și a mobilei moale. Mobila moale, canapeaua de exemplu, este foarte greu de curățat. Această se datorează faptului că canapeaua se folosește tot timpul, atrage fire de păr ca magnet, acumulează murdărie peste tot (mai ales în colțuri) și are prea multe forme ondulate – cea ce-o face grea de curățat chiar și cu aspirator manual. În acest caz paria din cauciuc este o adevărată salvare, pentru că poate ajunge și colțurile (datorita vârfului său ascuțit) și urmărește cu ușurință formele mobilelor.

  • Curățirea petelor uscate cu un preparat. Preparatele nu pot defecta peria din cauciuc întrucât cauciucul natural este moale, puteți peria liniștit fără a vă îngrijora că veți zgâria suprafața respectivă. Această înseamnă că dacă aveți pete de grăsime sau uscate pe gresia din baie, pe geamuri, pe parcheta sau mocheta, le a-ți putea curăța cu ușurință și foarte comod cu peria mică din cauciuc. Bineînțeles, această nu este soluția potrivită dacă trebuie să curățați baia întreagă, dar este perfectă pentru curățarea zonelor mai mici.

  • Pentru a vă menține mașina curată. Dacă aveți un animal de companie și îl lăsați să urce în mașina, nici nu trebuie să vă convingem cu cât mai ușoară va deveni viața voastră cu ajutorul periei mici din cauciuc. Dar, chiar dacă nu aveți animal de companie, vă recomandăm să aveți la dispoziție o asemenea perie în mașina, pentru că vă veți menține tapițeria curată. Vă veți putea curăța covorașele de mașină, jantele, chiar veți putea curăța petele de pe geamuri și faruri, întrucât cauciucul este potrivit și curățeniei umede, și bineînțeles, puteți curăța zăpada de pe geamuri cu ajutorul său.

Extrem de potrivit dacă aveți un animal de companie:
  • Pentru curățarea hainelor voastre de firele și de pârul lipite. Dacă aveți un animal de companie, știți că dacă vă jucați cu acesta, hainele voastre se vor umple de fire de păr.  În cazul acesta peria din cauciuc este foarte potrivită, întrucât o puteți folosi direct pe hainele, pe care le purtați sau pur și simplu puteți bate murdăria de pe acestea. Deja nu mai trebuie să vă schimbați hainele dacă v-ați jucat cu câinele sau pisica înainte de a ieși afara. Periați ușor cu peria din cauciuc și sunteți gată.

  • Pentru perierea, baia și curățarea animalelor de companie. Nu așteptați hainele și mobilele voastre să se umple de fire de pâr înainte de a folosi peria.  Cauciucul este moale la atingere, nu zgârie pielea și îl puteți folosi pentru pieptănarea animalului vostru de companie și a colecta firele de pâr eliminate de acesta înainte de a le regăsi peste tot pe hainele și mobilele voastre. Spre deosebire de periile din sârmă, care rup o parte din firele de păr sănătoase și pot vătăma pielea animalului vostru de companie, peria din cauciuc colectează numai firele de păr căzute și masează delicat pielea animalului vostru de companie. Chiar îl puteți spăla cu săpun și a-i face baie cu această perie.

Pet Brush

  • Cod produs: Pet Brush
  • Disponibilitate: 409
  • 34,95Lei


Produse asemănătoare

Wonder Broom

Wonder Broom

Vă prezentăm Wonder Broom!Wonder Broom este o mătură inovativă din cauciuc, care adună cu ușurință o..

79,95Lei

Etichete: Pet Brush, mătură, curat